TOP PLUSZSzéchenyi 2020

Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!


A község Polgármestereként és Sopronhorpács Község Önkormányzata nevében tisztelettel és szeretettel köszöntöm Sopronhorpács Község hivatalos honlapján!

A megújult honlapunkon szeretnénk a községben élőket, a községet szerető látogatóinkat és minden érdeklődőt a mindennapi életünk apróbb részleteibe is beavatni. Remélem, hogy a megújult információs felület hasznos és praktikus megoldásokkal szolgál mindenki számára.

Honlapunkkal törekszünk arra, hogy a településen élők és az ide látogató vendégek is megtaláljanak minden fontos közérdekű információt, továbbá betekintést kívánunk nyújtani Sopronhorpács eddigi életébe, jelenébe és jövőbeni terveinkbe, elképzeléseinkbe is. Emellett szeretnénk az itt élő emberek mindennapi ügyintézéséhez is segítséget nyújtani. Bízom abban, hogy honlapunk és falunk látogatóit egyaránt megragadják településünk értékei, barátságos környezete és látogatásuk során éppen úgy otthon érzik majd magukat, mint mi mindannyian.

Reméljük, a látottak alapján személyesen is megtiszteli kis falunkat jelenlétével, és később visszatérő vendégként köszönthetjük településünkön!


Hasznos és kellemes böngészést kívánok.

Tisztelettel:

Talabér Jenő
Sopronhorpács Község Polgármestere

TOP PLUSZSzéchenyi 2020Magyar Falu program